Despre Liga1MMA și Liga1Kickbox

A venit momentul pandemiei!

Sportivii profesioniști au renunțat să se mai antreneze, săliile fiind închise de către autorități. Câțiva au plecat în alte țări unde au reușit să treacă la un nivel mult mai înalt. Cei puțini care au rezistat în țară nu au mai avut unde să lupte pe bursele pe care și le-au dorit aceștia.

Azi, există o situație critică legată de sportivii profesioniști. Sportivii legitimați în federațiile naționale de profil luptă pe regulamente de amatori. Sportivii care vor să facă pasul spre evenimentele profesioniste nu sunt pregătiți să treacă la un nivel ridicat și se pot pierde tocami pentru că diferențele de regulament sunt foarte mari.

Sunt sportivi care nu au curajul să facă pasul spre evenimentele televizate tocmai pentru că nu au un cadru care să le permită acumularea experienței necesare în evenimentele de PRO.

Sunt luptători care ar vrea să participe în galele pro dar nu au imagine și nu sunt atractivi pentru promotori. Prin Campionatul 2023 SemiPro luptătorii vor beneficia de promovare, de materiale foto/video prin care vor putea să atragă fani și public alături de ei, chiar inainte de lupta în promoțiile televizate.

Am identificat problema pe care artele marțiale de contact o au în prezent în România și … AM CREAT CADRUL PERFECT prin care putem umple golul, distanța, dintre competițiile de amatori și cele de profesioniști:

 • Liga1MMA și
 • Liga1Kickbox

sunt răspunsul la problemă! CAMPIONATUL 2023 SEMIPRO conține 6 ETAPE unde luptătorii de MMA și Kickboxing vor acumula experiența necesară trecerii la cel mai înalt nivel.

După fiecare luptă din cele 2 ligi, sportivii vor acumula puncte. La finalul sezonului, luptătorii cu cele mai multe puncte de la fiecare categorie vor fi desemnați Campionii Campionutului! Aceștia vor fi selectați pentru a lupta în Galele Profesioniste UFT – Ultimate Fighting Tournament.

Sezonul 2023 - Liga1MMA - Liga1Kickbox

Liga1MMA - Sezonul 2023

Cum pot să lupt în Liga1MMA sau Liga1Kickbox?

Ce condiții trebuie să îndeplinești, ca luptător, pentru a putea participa la Sezonul 2023 a ligii 1 de MMA și ligii 1 de Kickbox?

 1. să fi sportiv legitimat la un club sportiv de arte marțiale
 2. să nu aibă lupte pe reguli de PRO
 3. să plătești taxa de participare la ficare etapă a Campionatului 2023
 4. clubul la care ești legitimat să aibă achitată taxa anuală pentru introducerea acestuia în campionat
 5. să ai viza medicală valabilă la medicina sportivă
 6. să fi înscris de către antrenorul sau instructorul tău, până la data de 30 ianuarie 2023, pentru a putea participa la prima Etapă a Sezonului 2023
 7. să semnezi declarația de luptător
 8. să respecți toate regulile, regulamentele și procedurile prezentate de promotor

Ce condiții trebuie să îndeplinească un club sportiv, pentru a putea participa la Sezonul 2023 a ligii 1 de MMA și ligii 1 de Kickbox?

 • să fie un club sportiv de arte marțiale înființat legal
 • să completeze cererea de înscriere în Sezonul 2023 al Campionatului 2023 SemiPro
 • să trimită, odată cu cererea de înscriere, actele clubului sportiv înființat legal
 • să facă dovada achitării taxei de înscriere în CAMPONATUL 2023 SEMIPRO până la data de 30 ianuarie 2023.
 • să trimită lista cu sportivii clubului care vor participa în Liga1MMA și/sau Liga1Kickbox din Sezonul 2023.
 • să semneze declarațiile de Instructori/Antrenori
 • să facă dovada vizelor Medicale Valabile pe Carnetele de Sportivi.
 • conducătorul clubului/instructorii/antrenorii să respecte toate regulile, regulamentele și procedurile prezentate de promotor
 • .
 • .
Vreau să îmi înscriu Clubul Sportiv

Mesajul Promotorului

‘Pentru prima dată, în România, luptătorii de MMA și Kickbox pot să se dezvolte natural și sănătos. Acum sportivii au șansa să treacă de la nivelul amator la cel profesionist, prin participarea în cele mai puternice ligi de arte marțiale semipro. La sfârșitul campionatelor, punctajele vor demonstra cine sunt, cu adevărat, cei mai constanți și mai buni luptători!’
Haidu Sebastian

Ce spun membrii?

CAMPIONATUL 2023 SEMIPRO – Liga 1 MMA & Liga 1 Kickbox

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
sp_tournament
sp_sponsor
sp_calendar
sp_official
sp_staff
sp_player
sp_team